Otrzymuj bieżące wiadomości.

Podaj swój e-mail, by otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

nie teraz nie, dziękuję
Moje konto Moje konto
Koszyk jest pusty
Opinie i komentarze
  • Plecaki super wytrzymałe,ładne i w przystępnej cenie. Kupiłam tu już kilka -polecam. Szkoda że już nie ma czterokieszeniowych są najlepsze dla podstawówki.

    jola, 2018-03-12 08:47

  • zamówiłam plecak szkolny dla syna, jest bardzo zadowolony, plecak nawet ładniejszy niż na zdjęciu, dostawa bardzo szybka, reasumując super sklep, polecam wszystkim zakupy tutaj,

    Agnieszka Brodziak, 2017-10-02 19:00

  • Wszystko zgodnie z opisem bardzo dobrej jakości za nie drogie pieniądze. Polecam

    Aurelia Grom, 2017-09-12 16:48

  • Sprzedawca super, towar zgodny z opisem (plecak Starter rewelacja, moje dziecko bardzo zadowolone). Dostawa błyskawiczna, zamówiłam plecak w środę, otrzymałam już w piątek. Profesjonalna obsługa i kontakt z klientem. System informowania klienta o etapie zamówienia perfekcyjny. Szczerze polecam sklep BigStyl.pl wszystkim kupującym.

    Iwona Piech, 2017-09-05 18:44

  • Wszystko OK. POLECAM

    Damian Bąk, 2017-09-04 14:43

  • Towar ( plecak) i ogólnie wszystko super. Polecam.

    Piotr. N., 2017-08-28 20:31

  • Super porządny plecak,szybka przesyłka.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!

    Danuta Begierska, 2017-08-14 16:24

  • Jak zwykle towar niedrogi i wysokiej jakości, wzorowa obsługa, bezproblemowa szybka przesyłka. GORĄCO POLECAM!!!

    Andrzej Frącz, 2017-07-19 14:36

  • Już po raz kolejny dokonałam zakupu w Państwa sklepie, jestem bardzo zadowolona. Plecaki są bardzo funkcjonalne i przystępne cenowo. Polecam!

    Ania, 2017-07-18 18:25

  • Szybka wysyłka, sprzedawca wiarygodny, towar zgodny z opisem

    Anna G., 2017-07-18 07:52

  • Super produkt, rewelacyjny serwis,polecam

     

Szybki kontakt

biuro@bigstyl.pl
Czynne Pn-Pt
9:00-17:00                      Sobota                  8:00-13:00

                  Kontakt telefoniczny:                                                    Tel 505473911

Opinie klientów

  • Wszystko sprawnie ekspresowa wysyłka plecak super

    Aneta Kuska , 2018-08-31 18:30

  • Plecaki super wytrzymałe,ładne i w przystępnej cenie. Kupiłam tu już kilka -polecam. Szkoda że już nie ma czterokieszeniowych są najlepsze dla podstawówki.

    jola, 2018-03-12 08:47

  • zamówiłam plecak szkolny dla syna, jest bardzo zadowolony, plecak nawet ładniejszy niż na zdjęciu, dostawa bardzo szybka, reasumując super sklep, polecam wszystkim zakupy tutaj,

    Agnieszka Brodziak, 2017-10-02 19:00

  • Wszystko zgodnie z opisem bardzo dobrej jakości za nie drogie pieniądze. Polecam

    Aurelia Grom, 2017-09-12 16:48

  • Sprzedawca super, towar zgodny z opisem (plecak Starter rewelacja, moje dziecko bardzo zadowolone). Dostawa błyskawiczna, zamówiłam plecak w środę, otrzymałam już w piątek. Profesjonalna obsługa i kontakt z klientem. System informowania klienta o etapie zamówienia perfekcyjny. Szczerze polecam sklep BigStyl.pl wszystkim kupującym.

    Iwona Piech, 2017-09-05 18:44

  • Wszystko OK. POLECAM

    Damian Bąk, 2017-09-04 14:43

  • Towar ( plecak) i ogólnie wszystko super. Polecam.

    Piotr. N., 2017-08-28 20:31

  • Super porządny plecak,szybka przesyłka.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!

    Danuta Begierska, 2017-08-14 16:24

  • Jak zwykle towar niedrogi i wysokiej jakości, wzorowa obsługa, bezproblemowa szybka przesyłka. GORĄCO POLECAM!!!

    Andrzej Frącz, 2017-07-19 14:36

  • Już po raz kolejny dokonałam zakupu w Państwa sklepie, jestem bardzo zadowolona. Plecaki są bardzo funkcjonalne i przystępne cenowo. Polecam!

    Ania, 2017-07-18 18:25

  • Szybka wysyłka, sprzedawca wiarygodny, towar zgodny z opisem

    Anna G., 2017-07-18 07:52

  • Super produkt, rewelacyjny serwis,polecam

    Karolina, 2016-09-03 00:16

  • Super plecak. Porzadnej jakosci.Szybka dostawa.dziekuje

    Iwona Piech, 2016-08-29 18:38

  • Plecak STARTER zgodny z oczekiwaniem.Bardzo dobra jakość. Przesyłka ze sklepu ekspresowa.

    Weronika L., 2016-08-28 19:05

  • Plecaki bardzo ładne i solidne.Kontakt i dostawa bez problemu.Polecam

    Natalia S., 2016-08-28 12:49

  • Plecak świetny. Zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam !

    Basia , 2016-08-28 10:47

  • Plecak rewelacyjny , zgodny z opisem . Wysyłka szybka i bezproblemowa . Polecam

    Aneta Pasternak, 2016-08-27 12:54

  • Zamówiony plecak rewelacyjny. Bardzo dobru kontakt ze Sprzedającym. Szybka wysyłka. Polecam!

    Alex M., 2016-08-18 11:39

  • Ceny mocno konkurencyjne. Transakcja bezproblemowa. Plecaki dostarczone b.szybko. Polecam zakupy w tym sklepie.

    Piotr Boniecki, 2016-08-17 07:06

  • Już po raz kolejny dokonałam zakupu w Państwa sklepie, jestem bardzo zadowolona. Plecaki są bardzo funkcjonalne i trwałe w użyciu. Polecam!

    Ewa Sosnówka, 2016-08-16 12:42

  • Plecak świetny, lekki, wyprofilowany, pakowny i extra kolory. Syn zachwycony. Przesyłka expresowa :-) Polecam, bo naprawdę warto!

    Klaudia, 2016-08-16 08:22

  • Szybka dostawa, bez najmniejszych problemów. Plecaki dla dzieci super, moja pierwszoklasistka marzyła o takim plecaku. POLECAM

    Agnieszka C-S, 2016-08-14 08:55

  • Towar otrzymaliśmy szybko i zgodnie z zamówieniem. Plecak jest naprawdę OK! Polecam

    E.K, 2016-07-31 12:07

  • Towar zgodny z opisem, świetny kontakt, bardzo szybka wysyłka. Jak najbardziej POLECAM!!!

    Bożena S., 2016-05-21 22:19

  • Jak najbardziej polecam jestem mega zadowolony z plecaka szybka wysyłka plecak zgodny z opisem nic dodać nic ująć.

    Yogi Zabrze, 2016-02-18 22:31

  • plecaki są super!!!! błyskawiczna przesyłka!!! polecam!!!

    Magda, 2016-02-17 18:33

  • Plecak expresowo wysłany, zgodny z opisem,wygląda na mocny i solidny,zgrabny i pakowny.świetny kontakt,polecam zakupy w tym sklepie.

    AGNIESZKA BUDZOŃ, 2016-01-07 12:59

  • Zamówiłam plecak. Towar super. Dostawa ekspresowa. Polecam !

    Aga.K., 2015-11-26 14:54

  • Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, niska cena :) REWELACJA ! :d

    Aneta K, 2015-11-25 20:49

  • Super plecaczek, obsługa bez zarzutu.

    D.CH., 2015-11-25 20:36

  • Kupiłem plecak dla córki, obsługa bardzo dobra, szybka dostawa, wszystko bez problemów.

    WW, 2015-11-25 18:50

  • Dziękuję i gratuluję tak szybkiej dostawy. Naprawdę warte polecenia.

    Slawek Kyc, 2015-09-03 18:48

  • Polecam. Dostawa szybka i bezproblemowa. Towar dobrej jakości

    Dominika, 2015-08-26 17:57

  • wczoraj dotarła paczka, cała transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie.

    Bardzo serdecznie dziękuję.

    Joanna Staszak, 2015-08-25 11:04

  • sklep godny polecenia kupiłam plecak jestem zadowolona

    jola, 2015-08-22 18:24

  • Kupiłam kostium kąpielowy Wirginia rozm 50, jest ładny ale na bardzo niską osobę niestety nie trafiony zakup

    J.W., 2015-08-20 11:36

  • Plecaki ładne i funkcjonalne, obsługa rewelacyjna. Przesyłka dotarła do Niemiec bez żadnych problemów. Polecam towar i sprzedawcę

    Monika Żochowska, 2015-08-18 21:51

  • Plecak świetny, dobrze wykonany. Wysyłka błyskawiczna. Polecam :)

    Natalia Kozyra, 2015-08-13 17:51

  • Plecak ładny, dostawa bez uwag. Córka jest zadowolona. Polecam.

    J.K,, 2015-08-13 07:07

  • Bardzo fajny plecak, świetna komunikacja, szybka wysyłka. POLECAM SPRZEDAWCĘ

    Aneta D., 2015-08-13 05:44

  • Fajny plecaczek, obsługa bez zarzutu.

    Gosia, 2015-08-10 22:22

  • Plecaki naprawdę fajne, obsługa szybka, dobry kontakt z firmą. Polecam

    Małgorzata, 2014-12-05 08:34

  • To już drugi plecak Waszej firmy, który zakupiłam mojej córce i raczej nie ostatni.Jesteśmy bardzo zadowolone z dobrego wyboru. Szczerze polecam, bo warto

    Wiola, 2014-11-30 23:53

  • Plecak super podobał się dziecku, dzięki wielkie.

    Olga, 2014-11-30 19:42

  • Plecak bardzo ładny,sprzedawca godny polecenia.

    pawel sada, 2014-11-30 16:35

  • Polecam. Dostawa szybka i bezproblemowa. Towar dobrej jakości.

    Piotr M., 2014-11-30 00:59

  • Plecak super.Szybka dostawa.Polecam.

    E.T., 2014-11-29 22:53

  • DZIEKUJĘ ZA MOZLIWOŚC SKORZYSTANIA Z ZAKUPU W PAŃSTWA FIRMIE. JESTEM ZADOWOLONA I WDZIĘCZNA

    Barbara, 2014-11-19 19:29

  • Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą idealny. Plecak starter solidny i godny polecenia. Wysyłka szybka i bez problemów.

    Edyta Brzozowska, 2014-09-06 12:12

  • Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą idealny. Solidny plecak, szybka dostawa. Polecam

    E.B., 2014-09-06 11:21

  • Zakupione plecaki Startera godne polecenia. Obsługa na 6-, - za kontakt mailowy.

    PT, 2014-09-04 08:49

  • Bardzo fajny plecak model 82, solidne wykonanie, grube zamki, szybka wysyłka, bardzo dobra cena, następny plecak szkolny to też będzie STARTER

    Robert S., 2014-09-01 15:16

  • Plecak super, wszystko takie jak w opisie, mam nadzieję, że trochę posłuży. Dostawa szybka i profesjonalna. Polecam.

    RS, 2014-08-25 09:21

  • Plecak super. Bardzo szybka wysyłka. Polecam !!!

    Ewa W., 2014-08-22 11:55

  • Plecak naprawdę świetny. Przesyłka nadeszła błyskawicznie. Polecam:)

    I.T, 2014-08-17 23:57

  • Po raz drugi skorzystałam z zakupu plecaka szkolnego w tym sklepie. Polecam- miło, szybko, rzetelnie.

    K.T., 2014-08-17 21:37

  • TRANSAKCJA PRZEPROWADZONA W BŁYSKAWICZNYM TEMPIE!!!100% POZYTYW!!!!!! BARDZO DOBRY KONTAKT !!! PEŁEN PROFESJONALIZM !!! GWARANCJA SOLIDNOŚCI !!! TAKIEJ WSPÓŁPRACY ŻYCZĘ KAŻDEMU !!! GORĄCO POLECAM!!! DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM !!!!!!

    Joanna Morawska, 2014-08-17 19:19

  • przesyłka doszła błyskawicznie, plecaki są super. Bardzo miła obsługa.POLECAM

    joanna jankowska, 2014-08-09 11:47

  • Plecak okazał się trafionym prezentem dla chrześnicy. Solidnie wykonany, szybka wysyłka. Radość i zadowolenie dziecka niesamowite. Dziękuję.

    G.I., 2014-08-08 22:13

  • Plecak bardzo ładny j jedno zastrzeżenie to nie jest to plecak czterokomorowy -jedna z kieszonek jest bardzo mała można schować jedynie np.klucze ,wysyłka ,obsługa super -raczej polecam BigStyl.pl: dziękuję za uwagę. Opis natychmiast poprawiamy.

    Izabela J., 2014-08-08 17:10

  • Plecak Starter ekstra - lekki i wygodny, a przy tym ma porządne usztywnienie na plecach. Przesyłka dotarła bardzo szybko.
    Gorąco polecam.

    M.B., 2014-08-08 16:00

  • Profesjonalizm w obsłudze i jakości. Polecam

    Agata, 2014-08-08 09:47

  • Plecak jest piękny, koloriwy i pasuje do wszystkiego. Przesyłka dotarła w dwa dni. Świetnie!

    Alicja, 2014-08-08 09:45

  • Plecak ,który zakupiłam spełnia moje oczekiwania. Kontakt ze sprzedającym jest na 6.Za całość daję maksymalną ilość punktów.

    Małgorzata N., 2014-08-08 08:27

  • Towar jak w opisie,dobre wykonanie,opinia bardzo pozytywna.

    Katarzyna K., 2014-08-08 05:18

  • Plecak piękny - funkcjonalny i bardzo dobrze wykończony. Rewelacyjny kontakt ze Sprzedawcą. Błyskawiczna wysyłka. Polecam wszystkim!

    Tomasz M, 2014-08-07 22:10

  • plecak super jakości, syn bardzo zadowolony; serwis na 6!!!Polecam

    Karolina S, 2014-03-14 23:36

  • Plecak dobrej jakości dostarczono szybko i sprawnie. Maile od firmy zakodowane i nie do odczytania w moim kliencie poczty. BIGSTYL.PL: -Dziękujemy za uwagę.Sprawdzamy prawidłowość programu.

    Michał, 2013-12-13 07:58

  • Bardzo szybka dostawa, kontakt bardzo dobry, sprzedawca godny zaufania.

    K. C., 2013-12-09 23:55

  • Kupiłam plecak dla córki. Expresowa wysyłka towar zgodny z opisem , córka szczęśliwa - Polecam !!!!

    Anna T, 2013-12-07 20:30

  • Kupiłam w sklepie BigStyl plecak szkolny dla córki. Towar zgodny z opisem dotarł zgodnie z planem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam :)

    Barbara G., 2013-11-26 20:13

  • Kupiłam plecak szkolny dla córki. Jest z niego bardzo zadowolona. Dokładny opis towaru i zdjęcia sprawił,że ma to co chciała.Choć w pierwszej przesyłce był z małym defektem, to reklamacja została załatwiona w bardzo szybkim czasie i ze zwrotem kosztów przesyłki.Szybki kontakt i wysyłka.

    AS, 2013-11-11 20:25

  • Zamówiłam plecak szkolny. Zarówno ja, jak i mój syn jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Miły i rzetelny sprzedawca, towar otrzymaliśmy szybko i zgodny z zamówieniem. Polecam. Sama na pewno jeszcze z korzystam z zakupu w tym sklepie.

    Katarzyna Tomala, 2013-10-24 10:28

  • Kupiłem plecak. Proces zakupu i dostawa bez uwag. Polecam.

    T.K., 2013-10-24 10:22

  • Plecak solidny i funkcjonalny. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Szybka wysyłka. P O L E C A M

    Olga Szwajzer, 2013-10-24 09:46

  • Towar 1 klasa. Sprzedawca wiarygodny. Super kontakt. Szybka wysyłka. Polecam

    Agnieszka Matyja, 2013-10-23 19:33